Személyi, funkcionális edző és preventív gerinc trainer.

Célom, hogy egyéni edzéseim alkalmával a prevenció szabályait figyelembe véve szakmailag a legmagasabb szinten segítselek és fejlesszelek. Gerincedző lévén nagy hangsúlyt fektetek a korrekciós gyakorlatokra.
Elsősorban a funkcionális mozgásmintákat tanítom, mert ezek azok a mozdulatok, amik a hétköznapi életben is előfordulnak, életszerűek. Támogatást biztosítok az egészséges fogyáshoz vezető úton, alakformáláshoz, izomtömeg növeléshez úgy, hogy közben gerinced hosszútávú egészségét is megőrizzük.
Hiszem és vallom, hogy a minőség a megoldás! Nem a több mozgás, hanem a jobb! Nem a kevesebb étel, hanem a jobb!
Fanatikusan kutatom a mai rohanó világban a jobb életminőség kialakításának feltételeit. Gyakorló biohackerként a tudomány segítségével segítelek a testi-lelki egészség fejlesztésében. Az egyéni edzésprogram kialakításában és táplálkozási iránymutatáson túl, komplex életmód programmal segítelek.
Többek között helyreállítjuk a funkcionális légzés mintáid, ezáltal javul az alvásminőséged, amely kihatással van minden élettani funkciódra, regenerációdra. Energikusabbá válsz és nől a teljesítményed az élet minden területén! Mottóm: Minimummal az optimumot! Várlak szeretettel edzéseimen, ahol valóban csak Veled foglalkozom! 🙂

Event Timeslots (2)

Csütörtök
-
senior torna

Kedd
-
senior torna