Kőrösi Kitti vagyok, jógaoktató

A műszaki egyetem évei alatt választható tesiként találkoztam először a jógával, ahol a vizsgaidőszak és leadások közepette csak arra emlékszem, hogy a jógaórák felét végig aludtam. Nekem akkor lassúnak és egyhangúnak tűnt ez a mozgásforma, ahhoz a sporthoz képest amit akkor űztem, mert ekkor válogatott sportaerobik versenyző voltam, ráadásul mérnökként még egyáltalán nem állt hozzám közel a spiritualitás.

Aztán később a versenysport abbahagyása után újra találkoztam a jógával, de ekkor már külföldön, éppen egy 15 hónapos hátizsákos úton voltam Ázsiában. Minden jóga óra egyre jobban magával ragadott, azt éreztem, hogy befele figyelek, egyre jobban kapcsolódok önmagamhoz, lelassulok és megélem a pillanatokat. Szerettem volna ezt az irányt még jobban az életem részévé tenni és még mélyebb tudást szerezni, így Indiába utaztam, hogy a jógát a szülőhazájában tanuljam meg. 

Itt vettem részt 4 fantasztikus indiai tanár tradicionális jóga oktató képzésen 2018-ban. Azóta Hatha flow, Vinyasa flow, szabadtéri jógát és gyerekjógát is oktatok. A jóga nekem egyet jelent a tudatos életformával és a harmóniával: harmónia a testben, lélekben és a gondolatokban, és elindított az önismeret útján is. A jóga megnyugtat, elcsendesít, de egyben rengeteg energiával is feltölt! Szeretem állandóan fejleszteni magamat, pár hete tértem haza Baliról, ahol részt vettem kinti jógaórákon azzal a céllal, hogy inspirálódjak és képezzem magam. Várlak szeretettel az óráimon, remélem átadom neked is a jóga iránti rajongást! 🙂 

Event Timeslots (3)

Szerda
-
jóga

Hétfő
-
jóga

Csütörtök
-
jóga